Wie zijn wij
Home Dansen lablast intobounce Gezonde Leefstijl Wie zijn wij    

Omhoog
 

Marjon Lugthart BSW (1983) leidt SPIL, Sociaal Pedagogisch Instituut Lugthart, dat zich richt op leer en/of gedragsproblemen.

Marjon heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) met als afstudeerrichting Preventie en onderwijs afgerond. Na haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in Beelddenken (het visuele leersysteem), rekenproblemen, de problematiek rond visuele disfuncties, ADHD en aan autisme verwante stoornissen.

Marjon Lugthart is werkzaam geweest in de Orthopsychiatrie en het Speciaal Onderwijs. Daardoor heeft zij veel ervaring met gedrags-, opvoedings- en leerproblemen.

Marjon is lesauteur van verschillende rekenmethoden.

Marjon Lugthart volgt danslessen bij Ad de Bruijn-Bonel. Ad de Bruijn heeft een grote naam in de danswereld. 
Zij heeft haar certificaat FDO dansleraar Ballroom inmiddels behaald. 
Tevens is zij Kizomba instructor en LaBlast® instructor.
Als kleuter had zij al passie voor dansen en muziek. Marjon is gestart met klassiek ballet, daarna jazz ballet en nog vele andere vormen van dansen.

In haar eigen Dance Masters Dansschool `Into Dance` kan zij haar passie volledig kwijt. Zij wordt daarbij ondersteund door Ben Lugthart.

Ben Lugthart (1950) volgt ook danslessen bij Ad de Bruijn-Bonel. Ben danst al vanaf zijn dertiende jaar.
Hij heeft wedstrijden gedanst, in Formation teams gedanst en danslessen gegeven. Maar door zijn toenmalige werkzaamheden moest hij stoppen met het dansen. Na vijfendertig jaar heeft Ben alsnog voor zijn grote passie `dansen` gekozen.
Ben vindt het geweldig om in de Dance Masters Dansschool `Into Dance` met zijn dochter zijn passie met andere mensen te kunnen delen.

Copyright © 2014 Intodance
Laatst bijgewerkt: 12-08-2014